Recent Posts

Jumaat, 18 April 2008

Pakcik wat magic dalam bas

Pada suatu hari, ada seorang pakcik sedang menunggu bas pasal nak pegi masjid. Pakcik tu
kira kilat rabak lah so dia dah siap berpakaian cantik semua, complete with kain, songkok, minyakattar, celak mekkah semua dah pakai lah kira.

Maka bas pun sampai. Tu pakcik pun naik bas.bas pulak ada sikit punya penuh... no seats but
a lot of standing space. dia berdiri lah katsatu spot. Nie spot plak ada satu kakak-kakak tengah duduk. Sekeliling dia semua budak sekolah.Minah tu pakai singlet low-cut sampai buah dada dah macam nak terburai. Besar geng buah dadadia. Biasa lah eh. Benda kalaudah besar, dia punya longkang punya depth dah macam longkang kat Boon Keng. Longkang lama-lama kan selalu deep.

Anyway, nie pakcik pun dah tertengok. Dia pundah huru-hara tapi macam mana dia paksa diri diatakmo tengok pun, sekali-sekala pun dia cui jugak sikit-sikit. Biasa lah eh lelaki. Mentel suci. Cui punya cui, dia punya tupun dah start tegang. Plak tu tak pakai sluar dalam. Sarong pun dari tepi dah nampak macamcamp dayak... macam tent orang dayak criter koboi gitulah. Nie pakcik pun sua seram takut nantiorang perasan so dia pun bukak songkok eksen taruk kat area lower perut dia tu lah so tak nampak kan. Dia pun lega lah dah dapat cover dia punya ketegangan.

Lepas tu tak serik. Masih tak puas tengok.Takut rugilah kan. Kalau sekarang tak tengok, nanti balik rumah cuma boleh tengok bini punyaaja. Bini punya dah macam peanut cake semalam. Tak stim apa. So dia tengok lah sampai tak ingat dunia sambil bas tu jalan laju rabak. Sekali tiba-tiba lampu tukar merah. Bas pun brake emergency. Tu pakcik lost control so dia cepat-cepat grab handrail atas bas tu.Immediately, sebudak sekolah tu semua tepok tangan. Sambil tepok tangan dorang pun pekik

"Wah!! Pakcik buat magic ah!!".

Tu pakcik heran. Tapi bila dia tengok bawah baru dia tau apasal...l

Songkok dia masih tergantung sungguhpun tangan dia dua-dua dah pegang handrail. Kesian pakcik, pakcik magic.

Anak Perak : Lucah siot..haha

Reactions:

0 pendapat: