Recent Posts

Ahad, 20 April 2008

Demam...

Hari ni teman demam le pulak, tapi takpe, udah makan ubat dah. esok dah nak ngajar balik lepas minggu lepas ada ujian bulanan. ade la dalam 2 paper lagi tak semak, jawapan ntah apa2 la budak2 ni tulis...rasa cam nak koyak je...tapi sabarrrr aje lah..

Tadi baru je masuk jap dalam website airasia.com, saja2 tengok tiket balik untuk cuti bulan mei ni. Tiket untuk balik dah ambik dah, saja je gatal2 nak tgk price dia. Terkejut teman nengok sebab memang murah ler..dekat 50% murah dari harga yg teman ambik 2 3 minggu dulu. Hampeh... ate nak buat macamana..tiket udah ambik. sabor jer lah..teman ingat lagi awal ambil murah le ye dok...rerupanya, lagi lewat ambik lagi murah. ntah macamana la proses airasia ni.

Gaji teman dalam 5 hari lagi dapat ler..ehh..tapi teman bukan ler guru 25HB tau...teman ni bakal guru cemerlang..hehehe.kerja tetap dijalankan dengan penuh tanggungjawab walaupun macam2 dugaan, cabaran dan halangan yg melanda.

sekian ajer la post wat arini. nak tido sok nak bangun awal.hehe..askumz

Reactions:

0 pendapat: