Recent Posts

Isnin, 28 Julai 2008

Nyorok yerrr....


Abang polis buat speed-trap dalam gerai jual buah-buahan Sabak Bernam..

patut ler aku asyik carik tak jumpa2 kat mana diorang "tembak" kete aku, tak jumpa2 port kamera.. sedar2 je surat cinta sampai... oooo kat sini rupanya abang polis...

Anak Perak : hahahaha... ni kah polis malaysia? Siap nyuruk dalam gerai buah lagi..polis trafik di luar negara pula secara terang-terang beritahu para pemandu yang speedtrap beroperasi. Siap pakai belon yang boleh kelihatan dari jauh, yang menunjukkan ada operasi speedtrap. Kesan, pemamdu pun sure la akan memperlahankan kenderaan bila dapat tau. kalau dah perlahan, sure lah tak kene saman, lebih selamat lah perjalanan. Kat Malaysia ni lebih nak tambah pendapatan, bukan pendekatan keselamatan...

Reactions:

0 pendapat: